Bedrukt inpakpapier

Inpakpapier bedrukken op rol of vellen? Kado inpakpapier, bloemen inpakpapier of 25 grams voor de schoenen. Lage aantallen en eigen bedrukking. De ultieme uitpakervaring! Wij hebben als enige in Europa inpakpapier op rol of vellen in lagere oplagen. Standaard afname rollen is 5 toonbankrollen vanaf ca. 100 meter per rol. Vellen inpakpapier hebben we in 4 verschillende formaten vanaf 5000 vel.

Ben jij meer van het online bestellen? Dan kan ook onze shop.  Of liever persoonlijk contact, ook geen probleem! We nemen dan zsm contact met je op. Alles rechtstreeks van en door de drukkerij.

Verpakkingen

Voor het versturen van producten, samples of relatiegeschenken: in een persoonlijk bedrukte verpakking komen bestellingen en geschenken gegarandeerd aan. De goede verpakking van een product is heel belangrijk en bevorderd tevens de aankoop beslissing van het product. Wij ontwerpen en maken in ons bedrijf mooie bedrukte doosjes, sleeves, kopkaarten, hangtags, inlays, bijsluiters en etiketten die helpen overtuigen om te kiezen voor jouw product.

Signproducten

Voor het bedrukken van doeken, banners, borden, panelen en textiel maklen we gebruik van verschillenden druktechnieken. UV print, latex print of sublimatie. Rechtstreeks, digitaal bedrukken van plaatmateriaal of textiel.  Wij bedrukken panelen tot 2.50m breed en qua lengte kennen wij geen grenzen. Dat geldt ook voor de vorm en afwerkingen: de modernste freesmachines staan voor je klaar!